Güncel Haberler

Euroleague Fantasy Seçimleri (17. Hafta)

Turkish Airlines Euroleague‘de 2022-23 sezonu 17. hafta programı başlıyor.

Bu sezon da sizlerle beraber her hafta öncesi Euroleague Fantasy oyunundaki seçimlerim ve takımımda yaptığım güncellemeleri paylaşıyor olacağım. İşte yeni öncesi takımda yaptığım güncellemeler ve değişiklikler.Öncelikle takımımızdan ayrılacak isimlere bir bakalım:

  • TJ Parker (LDLC Asvel Villeurbanne)
  • Luca Vildoza (Kızıl Yıldız)
  • Vasilije Micic (Anadolu Efes)

Şimdi de yeni eklediğimiz isimleri inceleyelim:

  • Joan Penarroya (Baskonia): Katalan koç yönetimindeki Baskonia, son dönemin kuşkusuz en formda takımı. Son 6 maçlarını üst üste kazandılar ve puan tablosunda liderlik koltuğuna oturdular. Bununla beraber bu maçlarda onu takımının başında tutanlara ortalamada tam 16 puan kazandırdığının da altını çizelim. Bu maçta da Berlin deplasmanında ondan minimum 10 puan bekliyorum.
  • Keenan Evans (Zalgiris Kaunas): Amerikalı guard bu sezonun flaş isimlerinden birisi. Zalgiris’in tekrar play-off kalibresinde bir takıma dönüşmesinde onun katkısı çok fazla gerçekten. Son 3 maçta da takıma liderlik ederken onu takımın da tutanlara ortalamada tam 31 puan getirmişti! Bu hafta da kısaları birebirde tutmakta zorlanan Fenerbahçe karşısında en az 20 puan getirmesini bekliyorum.
  • Tomas Satoransky (FC Barcelona): Yaz döneminde Barça’nın ses getiren hamlelerinden biri olan tecrübeli Çek guard, milli takımda yaşadığı sakatlığın izlerin tamamen üstünden attığını son haftalarda göstermeye başladı. Barça’nın son 3 maçına baktığımızda ortalamada 21 puan tutturduğunu görüyoruz. Bu hafta da evlerinde Bologna karşısında oynayacaklar ve Hackett’ın yokluğunda Bologna guardlarına üstünlük kurup yine 20 puan civarında bir puan getirmesini bekliyorum.

İsterseniz ligimize BasketServisi_2022/23 katılabilirsiniz ve birlikte mücadele edebiliriz sezon boyunca. Katılım şifresi: 09D0FBFE

Takımımızın son görüntüsü bu şekilde:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …