Güncel Haberler

Sertaç’a İspanya’da Hırsızlık Şoku!

FC Barcelona‘da forma giyen milli basketbolcumuz Sertaç Şanlı, hırsızların kurbanı oldu. Tecrübeli basketbolcunun 25 bin Euro değerinde saati çalındı.

Barcelona’daki temsilcimiz Sertaç Şanlı, Cumartesi’yi Pazar’a bağlayan gece Barcelona’nın merkezinde soyguncuların kurbanı oldu. El Caso’nun haberine ve oyuncunun polis karakoluna yaptığı şikayete göre, motosikletli iki suçlu Sertaç Şanlı‘ya yaklaştı ve 25 bin Euro değerindeki bir saati çaldı.

Olaylar Cumartesi’yi Pazar’a bağlayan gece sabaha karşı meydana geldi. 31 yaşındaki basketbolcu, Paseo de Gracia’da yürürken, iki motosikletli Şanlı’ya yaklaştı ve saati oyuncunun bileğinden aldı. Sertaç Şanlı soygunu önlemek için karşı hamlede bulunmadı. Başarılı oyuncu, neyse ki saldırı sonucunda herhangi bir yara almadı.

Soygunun faillerini tespit etmek için derhal soruşturma başlatıldı. Suçluların yerini tespit etmek ve saati bulmak için güvenlik kameraları incelendi. Yine aynı kaynağa göre soruşturmalar henüz sonuç vermiş değil.

Barcelona kentinde son dönemde lüks saat hırsızlıklarının arttığı görülüyor. Üst düzey saat hırsızlığında uzmanlaşmış olan bu suçlular, suçu hızlı bir şekilde işlemek ve polis memurlarından kaçabilmek için motosiklet ve elektrikli scooter kullanıyor.

Sertaç Şanlı, Barcelona’da bu tür bir soyguna maruz kalan tek profesyonel sporcu değil. Kısa bir süre önce Barcelona futbolcusu Robert Lewandowski, taraftarları selamlamak ve fotoğraf çektirmek için durduğunda, 70 bin Euro değerinde bir saati çalındı. Suçlular kısa süre içerisinde yakalandı.

Yine kısa bir süre önce Conde Godo Tenis Turnuvası sırasında iki hırsız, Bulgar tenisçi Grigor Dimitrov’un 70 bin Euro değerindeki kol saatini çaldı. Suçluların, bu olayda da Sertaç Şanlı’nın maruz kaldığı yöntemin aynısını kullandığı gözlendi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …