Güncel Haberler

Maccabi, Deplasmanda Holon’u Ezip Geçerek Finale Çıktı!

İsrail Winner Ligi yarı final serisi 2. maçında Maccabi Tel Aviv konuk olduğu Hapoel Holon‘u 85-112’lik skorla ezip geçerek final biletini kaptı.

Bu sonuçla Maccabi seriyi 2-0 ile süpürdü ve finalde Hapoel Jerusalem-Hapoel Tel Aviv serisinin galibi ile karşılaşacak.

Maccabi’de Bonzie Colson 23 sayı (5-6 üçlük), 4 ribaund ile yıldızlaşırken, Lorenzo Brown 13 sayı, 2 ribaund, 8 asist, Yiftach Ziv 12 sayı, Jake Cohen 11 sayı, 4 ribaund, 4 asist, John Dibartolomeo 11 sayı, 3 ribaund ve Wade Baldwin 10 sayı, 4 ribaund, 10 asist ile galibiyeti getiren başlıca isimlerdi.

Holon cephesinde ise Chris Johnson 17 sayı, 4 ribaund, Joe Ragland 16 sayı, 4 ribaund, 9 asist, Hayden Dalton 12 sayı, 8 ribaund, Shane Dawson 12 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile direnen başlıca isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kızıl Yıldız, Gençleşen Teodosic ile Maccabi Engelini Geçti

Turkish Airlines Euroleague 16. hafta mücadelesinde Kızıl Yıldız, Nikolic Hall’da konuk olduğu Maccabi Tel Aviv …