Güncel Haberler

Melo, Basketbolu Bıraktığını Açıkladı

NBA kariyerinde skorer performansı ile unutulmaz isimler arasına adını yazdıran Carmelo Anthony, 38 yaşında aktif basketbola veda ettiğini açıkladı.

2022-23 sezonunda herhangi bir takımın formasını giymeyen Melo’nun bu kararı vermesi bekleniyordu zaten.

Yıldız skorer sosyal medya hesabından bir paylaşım yayınlayarak basketbol kariyerini noktaladığını duyurdu. Onu son olarak geçen sezon Los Angeles Lakers forması ile izlemiştik.

2003 NBA Draftı’nda 3. sıradan Denver Nuggets tarafından seçilmiş ve tam 19 yıllık bir NBA maceası yaşamış, 6 farklı takımın (Denver Nuggets, New York Knicks, Oklahoma City Thunder, Houston Rockets, Portland Trail Blazers, Los Angeles Lakers) formasını terletmişti!

Kariyeri boyunca tam 10 kez All-Star seçilmeyi başarak skorer forvet, maalesef şampiyonluk yüzüğü kazanamamıştı. Ayrıca 2 kez yılın en iyi ikinci beşine, 3 kez de yılın en iyi üçüncü beşine seçilmiş ve 2013’de NBA’in sayı kralı olmuştu.

NBA kariyeri boyunca 1260 kez parkeye çıkan Anthony, 22.5 sayı, 6.2 ribaund, 2.7 asist ortalamalarına sahipti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Phoenix, Ettiği Lakers’ı Lebron’a Rağmen Yenmeyi Başardı

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Phoenix Suns konuk ettiği Los Angeles Lakers‘ı Lebron’a rağmen 113-123’lük skorla …