Güncel Haberler

Asvel, Le Mans’ı Sahadan Sildi!

Fransa Betclic ELITE Pro A play-off serisi ilk maçında LDLC Asvel Villeurbane konuk ettiği Le Mans‘ı 103-73’lük skorla adeta sahadan sildi!

Bu sonuçla Asvel seride 1-0 öne geçti ve ikinci maç 23 Mayıs’da Le Mans’ın sahasında oynanacak. O maçı da Asvel kazanırsa adını yarı finale yazdıracak.

Asvel’de Youssoupha Fall 18 sayı, 6 ribaund, Dee Bost 16 sayı, 6 ribaund, 5 asist, Jonah Mathews 16 sayı, 2 asist ve Retin Obasohan 15 sayı, 3 ribaund ile galibiyeti getiren başlıca isimler oldular.

Misafir takımda ise Kaza Kajami-Keane 16 sayı, 4 asist ile öne çıkarken, Abdoulaye Ndoye 12 sayı, 4 ribaund ve William Narace 10 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fransa All-Star’da Dünya Karması, Fransa Karması’nı Yendi (James MVP seçildi)

Paris’in ev sahipliğinde düzenlenen 2023 Fransa All-Star maçında Dünya Karması, Fransa Karması’nı 154-149’luk skorla yenmeyi …