Güncel Haberler

Milano, Evinde Varese’ye Kaybetti!

İtalya Lega Basket Serie A 25. hafta mücadelesinde Euroleague ekiplerinden Olimpia Milano konuk ettiği Varese‘ye son saniyede 81-83 ile kaybetti. Datome, son toptan isabet çıkaramayınca ev sahibi maçı uzatmaya götürme şansını değerlendiremedi.

Bu sonuçla Varese derecesini 9-14 yaparak 9. sırada yer aldı ve averajla play-off yarışında yer almayı sürdürdü. Milano ise 18-5 ve 1 maç fazlasıyla liderlik koltuğunda oturmayı sürdürdü.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Varese’de Luis Scola 18 sayı, 7 ribaund, 2 asist ile takımını sırtlarken, Michele Ruzzier 17 sayı, 3-4 3sayı, 3 ribaund, 8 asist ve Toney Douglas 16 sayı, 5 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Milano cephesinde ise Sergio Rodriguez 14 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile öne çıkarken, Kevin Punter 14 sayı ve Zach LeDay 14 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Punter ve Arkadaşları, Milano’ya Fırsat Vermediler

Turkish Airlines Euroleague 13. hafta mücadelesinde Punter liderliğindeki Partizan konuk ettiği Olimpia Milano‘yu 82-69’luk skorla …

Bir Yorum

  1. Datome’nin de eski bitiriciliği maalesef kalmadı. Malum yaş ilerleyince bir çok yeteneğinizi ve atletizminizi kaybediyorsunuz.