Güncel Haberler

Maccabi, Beer Sheva’yı Süpürerek Yarı Finale Yükseldi

İsrail Winner Ligi çeyrek final serisi 3. maçında Maccabi Tel Aviv konuk ettiği Hapoel Beer Sheva‘yı 82-77’lik skorla geçerek yarı finale yükseldi.

Bu sonuçla Maccabi seriyi 3-0 ile süpürürken yarı finalde Hapoel Holon’un rakibi oldu.

Maccabi’de Lorenzo Brown 14 sayı, 2 ribaund, 7 asist, John DiBartolomeo 13 sayı, 4 ribaund, 2 asist, Bonzie Colson 12 sayı, 3 ribaund, Alex Poythress 11 sayı, 9 ribaund, 3 asist ve Roman Sorkin 11 sayı, 7 ribaund ile galibiyeti getiren başlıca isimlerdi.

Sheva cephesinde ise David Efianayi 20 sayı, 8 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Joaquin Szuchman 15 sayı, 5 ribaund, 4 asist, Ben Moore 14 sayı, 7 ribaund ve Khalil Ahmad 11 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kızıl Yıldız, Gençleşen Teodosic ile Maccabi Engelini Geçti

Turkish Airlines Euroleague 16. hafta mücadelesinde Kızıl Yıldız, Nikolic Hall’da konuk olduğu Maccabi Tel Aviv …