Güncel Haberler

Yıldız Milli Takımımız, Çeyrek Finalde Litvanya’ya Kaybetti

Makedonya’nın Üsküp kentinde düzenlenen 2022 FIBA U16 Avrupa Şampiyonası çeyrek final maçında Türkiye, güçlü rakibi Litvanya‘ya karşı iyi direnip mücadeleyi uzatmaya götürse de sonunu getiremedi ve 79-68’lik skorla yenildi.

Litvanya’da Mantas Laurencikas 23 sayı, 5 ribaund, 3 asist ile öne çıkarken, Nojus Indrusaitis 17 sayı, 7 ribaund, 2 asist, 3 top çalma ve Kristupas Smirnov 12 sayı, 8 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Milli takımımızda ise Yağız Aksu 16 sayı, 2 ribaund, 2 top çalma, Demir Doğan 11 sayı, 5 ribaund, 2 asist ve Kerem Erdem 9 sayı, 4 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ile direnen başlıca isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

FIBA Dünya Sıralaması: ABD Yeniden Zirvede ve Maalesef Türkiye İlk 20 Sıranın Dışında…

2023 Dünya Kupası’nın sona ermesinin ardından FIBA da Dünya Sıralaması’nı turnuvada alınan sonuçlara göre güncelledi. …