Güncel Haberler

Maccabi Tel Aviv, 2022-23 Sezonu İçin Tam 10.000 Kombine Sattığını Duyurdu!

2022-23 sezonu yaklaşırken Turkish Airlines Euroleague temsilcilerinden Maccabi Tel Aviv, koç Kattash yönetiminde yaptığı transferlerle ses getirmişti.

Tel Aviv’de yaşayan taraftarlar da bu transferlerden memnun kalmış olacaklar ki takımlarına verecekleri müthiş desteği şimdiden gösterdiler ve kulüpten yapılan açıklamaya göre tam 10.000 adet kombine satın aldılar. Bu biletler İsrail temsilcisinin hem İsrail Winner Ligi hem de Euroleague’de evinde oynayacağı tüm maçları kapsıyor.

İsrail ekibi geçen sezon play-off’da elendikten sonra koç Kattash’ı göreve getirerek kadroyu neredeyse baştan aşağı yenilemişti. Tam 10 yeni oyuncu ile anlaşarak kulüp tarihindeki en hareketli yaz dönemlerinden birini geçimişlerdi.

Euroleague’de Menora Mivtachim Arena’daki ilk maçlarına 6 Ekim’de Zalgiris Kaunas karşısında çıkacaklar.

PG: Lorenzo Brown (2024), Wade Baldwin (2024)
SG: Darrun Hilliard (2023), Austin Hollins (2024), John DiBartolomeo (2023)
SF: Bonzie Colson (2024), Yiftach Ziv (2023+1), Rafael Menco (2024)
PF: Jarell Martin (2024), Jake Cohen (2023), Guy Pnini (2023+1)
C: Alex Poythress (2024), Josh Nebo (2023), Roman Sorkin (2023)
Koç: Oded Kattash

Gelenler: Lorenzo Brown (Unics Kazan), Wade Baldwin (Bitci Baskonia), Darrun Hilliard (FC Bayern Munich), Austin Hollins (Kızıl Yıldız), Bonzie Colson (Pınar Karşıyaka), Rafael Menco (Hapoel Holon), Alex Poythress (Zenit), Jarell Martin (Sydney Kings), Josh Nebo (Zalgiris Kaunas)
Gidenler: Keenan Evans (Zalgiris Kaunas), Derrick Williams (Panathinaikos), Ante Zizic (Anadolu Efes), Scottie Wilbekin (Fenerbahçe Beko), Oz Blayzer (Hapoel Jerusalem), Angelo Caloiaro (Galatasaray NEF), James Nunnally (Partizan), Jalen Reynolds (Unics Kazan)

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …