Güncel Haberler

İDDİA: Kızıl Yıldız, 2 Oyuncu ile Yollarını Ayırmaya Çalışıyor

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Kızıl Yıldız‘da iki oyuncu koç Jovanovic’in yeni sezon planlarında yer almıyor.

Telesport’da yer alan habere göre yeni sezon hazırlıklarına başlayan Adriyatik Ligi şampiyonu Nikola Ivanovic ve Aaron White‘ı takımda düşünmüyorum. Yeni koçun planlarında yer almayan bu isimler için kulüp arandığı belirtilmiş haberin detaylarında.

İki ismin de Sırp ekibi ile 2022-23 sezonu için kontratı devam ediyor ve oyuncuların Buducnost’a önerildiği de gelen haberler arasında.

29 yaşındaki White, sakatlıkların gölgesinde geçirdiği geçen sezon Euroleague sahnesinde sadece 9 maçta görev alabilmiş ve 5.5 sayı, 3.6 ribaund, 1.2 asist ile katkı verebilmişti.

28 yaşındaki Ivanovic ise 7.6 sayı, 1.6 ribaund, 2.4 asist ile katkı verebilmişti.

KIZIL YILDIZ

PG: Jaylen Adams (2023), Nikola Ivanovic (2023), Stefan Markovic (2023)
SG: Nemanja Nedovic (2025), Ognjen Dobric (2023), Branko Lazic (2023)
SF: John Holland (2023), Stefan Lazarevic (2023), Dalibor Ilic (2026)
PF: Ben Bentil (2023), Luka Mitrovic (2023), Aaron White (2023)
C: Hassan Martin (2024), Ognjen Kuzmic (2023), Filip Petrusev (2023)
Koç: Vladimir Jovanovic

Gelenler: Nemanja Nedovic (Panathinaikos), Hassan Martin (Olympiakos), John Holland (Frutti Extra Bursaspor), Dalibor Ilic (Igokea), Filip Petrusev (Anadolu Efes), Ben Bentil (Milano), Jaylen Adams (Sydney)
Gidenler: Nikola Kalinic (FC Barcelona), Nate Wolters (Panathinaikos), Austin Hollins (Maccabi Tel Aviv), Marko Simonovic (emekli), Dejan Davidovac (CSKA Moskova), Alesa Radanov (Peristeri), Aleksa Uskokovic (serbest)

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kızıl Yıldız, Studentski Engelini Zorla Geçti

Adriyatik Ligi çeyrek final serisi ilk maçında Kızıl Yıldız konuk ettiği Studentski Centar karşısında çok …