Güncel Haberler

FLAŞ: Durant, Nets’de Kalmaya Karar Verdi!

NBA‘de yaz dönemi gündemini en çok meşgul eden konu Kevin Durant‘in takımı Brooklyn Nets‘in yönetiminden takasını istemesiydi.

Birçok takımın ilgilendiği ve takas görüşmelerinin başladığı yıldız oyuncu hakkında takas gerçekleşmezse greve gideceği bile söylenmişti. Ancak flaş bir gelişme yaşandı ve Durant, Nets yönetimiyle yaptığı son görüşmenin ardından takas talebini geri çekti!

Kulüpten yapılan açıklamada takımın sahibi Tsai, GM Marks, koç Nash ve Durant artı temsilcisi Kleiman ile Los Angeles’da yapılan görüşmenin ardından yıldız forvetin takımda kaldığı duyuruldu.

Durant ile Boston, Philadelphjia, Miami, New Orleans, Toronto ve son olarak Memphis ilgilenmişti.

Ayrıca yıldız oyuncu ile kulüp arasında iplerin epey gerildiğine şahit olmuştu. Öyle ki Durant, takım sahibi Tsai’den Nash ve Marks ikilisinin kovulmasını ancak bu şekilde takımda kalacağını belirtmiş, Tsai ise koçu ve GM’nin arkasında durmayı tercih etmişti.

Geçtiğimiz sezon toplam 55 karşılaşmada süre bulan Kevin Durant, maç başına 29.9 sayı, 7.4 ribaund, 6.4 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …