Güncel Haberler

Koç Obradovic, Yeni Sezonun İlk Antrenmanında Açıklamalar Yaptı

Turkish Airlines Euroleague‘in yeni ekiplerinden Partizan, 2022-23 sezonu hazırlıkları kapsamında toplandı ve ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Adriyatik Ligi ekibinin başında bulunan, Euroleague tarihinin en fazla şampiyon olan koçu Zeljko Obradovic açıklamalarda bulundu:

İlk hedefimiz takımımızın neler yapabileceğini görmek. Bunun yanında taraftarımızın yanımızda olduğunu ve her maçta elimizden gelenin en iyisini yaptığımızı göstermek.

Tecrübeli koç kadroya başka bir takviye olup olmayacağı yönünde gelen soruya ise, “Planladığımız başka bir transfer yok. Transfer ettiğimiz oyuncuların ne durumda olduğunu göreceğiz. Hem EuroLeague hem de ABA Ligi’nde rekabetçi olmamıza yardımcı olabileceğine inandığımız oyuncuları transfer ettik” dedi.

Kadroda çok fazla yabancı oyuncunun bulunması ve bunların Sırp oyuncuların önünü kapatabileceği yönünde gelen soruya ise Obradovic, “Herkesin oynama şansı olacak. Ben sadece takımımı ve kulübümü düşünüyorum. Kim iyi ve kendini adamışsa o formayı kazanacaktır. Sırp, Letonyalı veya Amerikalı olması önemli değil, oyuncular forma için savaşacak. Her şey onlara bağlı. İyi basketbol oynamak isteyen birini kimse dışlamaz” sözlerini söyledi.

PARTIZAN

PG: Dante Exum (2023), Aleksa Avramovic (2023), Yam Madar (2024),
SG: Kevin Punter (2023), Danilo Andjusic (2024), Gregor Glas (2024)
SF: Ioannis Papapetrou (2024), James Nunnally (2023), Uros Trifunovic (2024)
PF: Zach LeDay (2023), Tristan Vukcevic (2024)
C: Mathias Lessort (2023), Alen Smailagic (2024), Balsa Koprivica (2024)
Koç: Zeljko Obradovic

Gelenler: Danilo Andjusic (AS Monaco), Dante Exum (FC Barcelona), James Nunnally (Maccabi Tel Aviv), Ioannis Papapetrou (Panathinaikos)
Gidenler: Rodions Kurucs (serbest), Dallas Moore (serbest), Rade Zagorac (serbest)

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kızıl Yıldız, Studentski Engelini Zorla Geçti

Adriyatik Ligi çeyrek final serisi ilk maçında Kızıl Yıldız konuk ettiği Studentski Centar karşısında çok …