Güncel Haberler

Olympiakos, Brown’u Listesine Aldı

Turkish Airlines Euroelague‘de 2019-20 sezonunun akibeti belirsizliğini korurken, takımlar karantina günlerinde transfer listelerini oluşturup oyuncular ile yeni sezon için görüşmelerini sürdürüyorlar.

Koç Bartzokas yönetiminde yeni sezonda önemli değişiklikler ve takviyeler yapmak isteyen Olympiakos da marketin hareketli takımlarından biri. Yunan ekibinin guard rotasyonuna yıldız bir ismi eklemek istediği biliniyor.

Bu noktada listelerinde yer alan bir isim daha gündeme gelmiş durumda. Crosarka’nın haberine göre Kızıl Yıldız ile çok iyi bir sezon geçiren NBA patentli oyun kurucu Lorenzo Brown ile ilgileniyorlar. Sırp ekibi ile kontratı bu yaz sona erecek.

1.96 metre boyunda olan 29 yaşındaki tecrübeli guard bu sezon askıya alınana kadar Euroleague sahnesinde 27 maçta ortalama 25 dakika süre alırken 12.3 sayı, 3.3 ribaund, 4.6 asist, 1.1 top çalma istatistikleri ile mücadele etmişti.

Brown, ligin en fizikli ve aynı zamanda en delici guardlarından biri. Dış şutlarındaki istikrarsızlığını da bu özellikleri ve tabiki üstün saha görüşü ile kapatıyor. Kızıl Yıldız’ın artık play-off takımı olmaktan uzaklaştığını ve onun serbest kaldığını düşünürsek artık kariyerinde bir basamak daha atlaması için güzel bir fırsat var önünde. Olympiakos da koç Bartzokas yönetiminde ona bu dakikaları bu sorumluluğu verebilecek bir takım ki Spanoulis gibi bir maestro ile aynı takımda oynaması da ona çok şey katacaktır. Deliciliği ve skorer oyunu ile Olympiakos’u çok iyi şekilde tamamlayacağını düşünüyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …