Güncel Haberler

Olympiakos Pangos ile İlgileniyor

2019-20 sezonunda beklentilerin altında kalan Olympiakos, corona önlemleri nedeniyle Turkish Airlines Euroleague‘in askıya alındığı bu günleri transfer çalışmalarına başlayarak değerlendiriyor.

Sezon ortasında koç Bartzokas’ın gelişiyle toparlanan Yunan ekibinin en büyük problemi guard rotasyonundaydı ve bunu bilen tecrübeli koç da yeni sezona önemli takviyelerle başlamak istiyor.

Spanoulis dışındaki guard rotasyonu tamamen değiştirmek isteyen Kırmızı Beyazlılar, sizlere daha önce ilettiğim Barcelona’nın yıldız guardı Delaney ile de ilgileniyorlar.

İsrail spor sitesi Sports Rabbi’nin haberine göre Yunan ekibi, bir diğer Barcelonalı guard Kevin Pangos‘u da listelerine almış durumda.

Bu sezon sakatlığı nedeniyle süre alamayan ve katkı veremeyen Sloven pasaportu bulunan Kanadalı guard, Zalgiris forması ile Euroleague’de adından sıkça söz ettirmişti hatırlayacağınız üzere. Sakatlığını atlatmış ve antrenmanlara başlamıştı, lige ara verilmemiş olsa bu sıralara geri dönmesi bekleniyordu.

EDİTÖR YORUMU:

1.85 metre boyunda olan 27 yaşındaki Pangos, Zalgiris sezonundaki performansları ile dikkatleri üstüne çekmişti. Sakatlığı olmasa bu sezon yıldızlarla dolu Barça’da da organizasyon anlamında çok faydalı olacağını düşünüyorum. Aynı şekilde Spnaoulis’in ilerleyen yaşı ve artık daha çok 2 numarada görev almasıyla Olympiakos’da açılan organizatör, servisçi 1 numara eksiğini kapatabileceğini düşünüyorum. Bu sezon Rochestie’den o katkıyı tam olarak alamamışlardı. Basketbolu özlemiş ve formunu tekrar yakalamış bir Pangos’un koç Bartzokas ile birlikte eski günlerine dönüp Olympiakos’a liderlik edebileceğini düşünüyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=tnrjyPfmYNU

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …