Güncel Haberler

Olympiakos, Sloukas’ın Peşinde!

Coronavirüs salgını nedeniyle Turkish Airlines Euroleague‘e belirsiz bir süre ara verilmişti ve bu sezonun tekrar oynanması da hayli zor görünüyor. Bu süreçte de takımlar haklı olarak yeni sezonun planlarını yapmaya başladılar.

Bu ekiplerden biri olan Olympiakos da eski oyuncularından birini tekrar kadroya katmak istiyor.

Yunan ekibinin transfer listesinin ilk sıralarında yer alan isim Kostas Sloukas. 1.97 boyunda olan 30 yaşındaki tecrübeli guard geçen yaz Fenerbahçe Beko ile 3 yıllık yeni bir anlaşmaya imza atmıştı ancak her yaz belli bir buy-out bedeli ödeyerek takımdan ayrılma opsiyonu bulunuyor. (Buy-Out miktarını öğrendiğimde sizlerle paylaşacağım.)

Bu sezon beklentileri karşılayamayan Yunan guardın, yeni sezonda ekonomik olarak küçülmeye gideceği söylenen ve koç Obradovic ile de yeni kontrat imzalayamayan Fenerbahçe’den ayrılmaya sıcak baktığı gelen haberler arasında. Ayrıca şuanda Olympiakos’un başında olan koç Bartzokas’ın da Sloukas’ın kariyerindeki yeri çok ayrı, ona güvenerek ilk kez önemli süreler veren koç olma özelliğine sahip.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …