Güncel Haberler

Arjantin, Rusya’yı da Geçerek B Grubunu Lider Tamamladı

Dünya Kupası B grubu mücadelesinde favori Arjantin formda rakibi Rusya‘yı 69-61 yenerek grubunu namağlup lider olarak tamamlayarak 2.tura 3 galibiyet taşımayı başardı.

Rusya maça sert ve etkili bir savunmayla başlayarak ilk çeyreği 17-12 önde tamamladı. İkinci çeyrekle beraber Arjantin yetenekli guardlarını devreye soktu ve hücumu dikte ederek tam 27 sayı üretip devreye 39-33 önde girdi. İkinci yarının başında da savunmayı sertleştiren Arjantin Rusya’ya sadece 7 sayı izni verip 3.çeyreği 53-40 üstünlükle geçti. Son çeyrekte Rusya hücumda kendine gelince farkı eritip rakibine yetişti ve ama geri dönüşünü tamamlamasına izin vermeyen tecrübeli Arjantin 8 sayı farkla kazanarak 2.tur biletini namağlup bir şekilde kaptı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Arjantin’de Facundo Campazzo 21 sayı, 6 ribaund, 7 asist ile yıldızlaşırken Luis Scola da 13 sayı, 8 ribaund, 2 asist ile takım arkadaşına eşlik etti. Rusya’da ise sadece 2 isim çift haneli skor katkısı verebildi. Andrey Zubkov 18 sayı, 7 ribaund, 3 asist ile takımını ayakta tutarken Nikita Kurbanov da 13 sayı, 4 ribaund ile mücadele etti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Itoudis ve Melih, Partizan Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundular

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Sırbistan ekibi Partizan’a konuk oluyor. Karşılaşma …