Güncel Haberler

Koç Itoudis ve Melih, Partizan Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundular

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Sırbistan ekibi Partizan’a konuk oluyor.

Karşılaşma öncesi Fenerbahçe Beko‘nun Yunan koçu Dimitris Itoudis açıklamalarda bulundu:

Önümüzde çok zorlu bir görev olduğunu biliyoruz. Ne yapmamız gerektiğinin farkındayız ve oraya çok agresif bir maç oynamaya gideceğiz.

Fenerbahçe SK

Kaptan Melih Mahmutoğlu ise şu ifadeleri kullandı:

Ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Peş peşe gelen depremlerden dolayı hayatını kaybeden insanlarımızın üzüntüsünü kalbimizin en derinlerinde hissediyoruz. Dualarımız oradaki insanlarımızla birlikte. Basketbola odaklanmanın çok zor olduğu bir dönemdeyiz ancak bu karşılaşmanın bizim için önemini biliyoruz. En iyi mücadelemizi ortaya koyarak galip gelmek istiyoruz.

Fenerbahçe SK

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …