Güncel Haberler

Koç Ataman ve Singleton, Asvel Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundular

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes, Fransız ekibi LDLC Asvel Villeurbanne’a konuk olacak.

Karşılaşma öncesinde Anadolu Efes‘in başarılı koçu Ergin Ataman açıklamalarda bulundu:

19 günlük bir aranın ardından EuroLeague’e geri dönüyoruz. Bizim için çok üzücü bir dönem geçirdik ve geçirmeye de devam ediyoruz. Son 2 yılın EuroLeague şampiyonu olarak unvanımızı korumak ve Türkiye’yi bir kez daha gururlandırmak için kalan maçlarımızda daha dikkatli olup, playoff’lara adım atarak sonrasında da başarımızı tekrarlamayı hayal ediyoruz. LDLC Asvel, kendi sahasında Nando De Colo önderliğinde çok tehlikeli bir takım. Vasilije Micic’in yokluğunda kısa rotasyonumuzu iyi kullanıp, ribaund dengesi ve akıllı hücum ile normal sezonun son bölümüne galibiyet ile başlamak istiyoruz.

Anadolu Efes SK

Tecrübeli uzun Chris Singleton ise şu ifadeleri kullandı:

Lyon’da oynayacağımız Asvel maçı bizim için çok önemli. Bu sezon, özellikle de son maçlarda çok iyi sonuçlar elde edemedik. Şampiyonluk unvanımızı korumak istiyoruz ve bunun için parkeye çıkıp, iyi bir oyun sergilememiz gerekiyor. Elimizden gelenin en iyisini yapmamız ve kendimize güvenmemiz gerekiyor. Elimizden geleni yaparak, oyunu kontrol altında tutabiliriz. Parkeye çıkıp herkese işimize odaklandığımızı göstermeliyiz. Ayrıca, bu karşılaşmada sadece kendimiz için orada olmayacağız. Yaşanan deprem felaketi nedeniyle Türkiye’de spor müsabakaları ertelendi. Şahsen, sporun insanları bir araya getirdiğine inanıyorum. Sadece kendimiz için değil, Türkiye için de mücadele vereceğiz. Daha büyük bir amaç için mücadele edeceğiz. Türkiye’de yaşayan insanları biraz olsun gülümsetebilmek istiyorum, buna ihtiyacımız var. Parkeye çıkarak bir kişiyi dahi mutlu edebilirsem, bu beni daha iyi hissettirecek.

Anadolu Efes SK

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …