Güncel Haberler

FIBA U19 Dünya Kupası: Milli Takımımız, Arjantin Galibiyeti ile Başladı!

Macaristan’ın ev sahipliğinde düzenlenen 2023 FIBA U19 Dünya Kupası D grubu ilk maçında Türkiye, rakibi Arjantin‘i 67-79’luk skorla geçerek turnuvaya galibiyetle başlamış oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Milli takımımızda Samet Yiğitoğlu 16 sayı, 8-10 ikilik, 8 ribaund ile öne çıkarken, Melih Tunca 13 sayı, 2 asist, Berke Büyüktuncel 11 sayı, 13 ribaund, 3 asist ve Arda Sivas 10 sayı, 4 ribaund, 4 asist ile galibiyeti getiren diğer isimlerdi.

Arjantin cephesinde ise Lucas Giovannetti 15 sayı, 8 ribaund, 2 asist ile etkili olurken, Lee Aaliya 11 sayı, 3 ribaund ile diğer çift haneli skor katkısı verebilen isimdi. Santiago Trouet 8 sayı, 11 ribaund ile onlara destek olmaya çalışmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

FIBA Dünya Sıralaması: ABD Yeniden Zirvede ve Maalesef Türkiye İlk 20 Sıranın Dışında…

2023 Dünya Kupası’nın sona ermesinin ardından FIBA da Dünya Sıralaması’nı turnuvada alınan sonuçlara göre güncelledi. …