Güncel Haberler

Alev Alan Guillent Venezüela’yı Fildişi Karşısında Galibiyete Taşıdı (VIDEO)

Dünya Kupası A grubu mücadelesinde Venezüela alev alan guardı Guillent liderliğinde Fildişi Sahili‘ni 87-71 yenerek grup ikinciliği şansını sürdürdü.

Maça yüksek tempoda ve hücumda etkili başlayan Venezüela ilk çeyreği 26-17 önde geçti. İkinci çeyrekte de rakibine fazla sayı şansı tanımayan ve sadece 15 sayı izni veren Venezüela, devreye de 49-32 gibi net bir üstünlükle girdi. İkinci yarının başında iki takım da savunmaları boşladılar ve rahat skor ürettiler, toplamda 48 sayı üretilen çeyreğin ardından Venezüela’nın 17 sayılık üstünlüğü devam etti. Son çeyrekte savunmaları sertleşti ve tempo düştü ama Fildişi yine farkı eritemedi ve Venezüela rahat bir galibiyete imza attı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Venezüela’da Heissler Guillent 28 sayı, 2 ribaund, 7 asist ile takımını sırtlayan isim oldu. Jhornan Zamora da 14 sayı ile onun en büyük destekçisi oldu. Fildişi’nde ise Charles Abouo 19 sayı, 2 ribaund ile en skorer isim olurken Deon Thompson da 15 sayı, 5 ribaund, 2 asist ile diğer direnmeye çalışan isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Afrika Kıtasında, 2023 Dünya Kupası Biletini İlk Kapan Ülke Belli Oldu!

2023 FIBA Dünya Kupası Afrika elemeleri 2. tur grupları ilk 2 maçının tamamlanmasının ardından kıtadan …