Güncel Haberler

Arjantin, Venezüela’yı Farklı Geçip Yarı Finale Çıktı

Brezilya’da düzenlenen 2022 FIBA AmeriCup turnuvasının çeyrek final maçında Arjantin rakibi Venezüela‘yı 76-53 gibi farklı bir skorla yenerek yarı finalde ABD’nin rakibi oldu.

Arjantin’de Facundo Campazzo 12 sayı, 4 ribaund, 6 asist, 3 top çalma ile komple bir performans sergilerken, Gabriel Deck 12 sayı, 5 ribaund, Juan Valuet 12 sayı, 6-7 2sayı, 4 ribaund ve Nicolas Laprovittola 11 sayı, 5 ribaund, 3 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Venezüela cephesinde ise Jose Materan 15 sayı, 3 ribaund ve Jose Ascanio 11 sayı, 8 ribaund, 2 asist ile yegane çift haneli skor üretebilen isimler olurken, Yohanner Sifontes 9 sayı, 4 ribaund, 4 asist ile onlara destek olmaya çalıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

FIBA AmeriCup’da ABD ile Venezüela Arasındaki Maça Yağmur Engeli!

Brezilya’nın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 FIBA AmeriCup‘da C grubu mücadelesinde Amerika Birleşik Devletleri ile Venezüela …