Güncel Haberler

Ev Sahibi Çin İkinci Yarı Açıldı ve Fildişi’ni Rahat Yendi (VIDEO)

Dünya Kupası‘nın ev sahibi olan Çin A grubu mücadelesinde karşılaştığı Fildişi Sahili karşısında ilk yarı zorlansa da ikinci yarı kendine geldi ve rakibini 70-55’lik skorla geçmeyi başardı.

Maça savunmada dirençli başlayan Fildişi, ev sahibini ilk çeyrekte zorladı ve ikinci 10 dakikaya 16-14 önde girdi. İkinci çeyrekte de rakibinin sert savunması karşısında problem yaşayan Çin sadece 15 sayı bulabildi ve devreye 29-29 beraberlikle girildi. 3.çeyrekle beraber kendine gelen ev sahibi 22-12’lik çeyrek skoruyla farkı açtı ve son çeyrekte de rakibinin yaklaşmasına izin vermeyerek rahat bir galibiyet aldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Çin’de 4 isim çift haneli skor katkısı verirken, Yi Jianlian 19 sayı, 8 ribaund ile takımını sırtlayan isim oldu. Guo Ailun da 17 sayı, 3 ribaund, 9 asist ile takımını çok iyi organize etti. Fildişi’nde ise sadece tek isim Guy Landry Edi 10 sayı, 3 ribaund ile çift haneli skor katkısı verebildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Itoudis ve Melih, Partizan Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundular

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Sırbistan ekibi Partizan’a konuk oluyor. Karşılaşma …