Güncel Haberler

Arjantin’den Güney Kore’ye Beklendiği Gibi Farklı Tarife Geldi (VIDEO)

Dünya Kupası‘nın son 8 adaylarından biri olan Arjantin, zayıf rakibi Güney Kore karşısında beklendiği gibi hata yapmadı ve 95-69 skorla rahat bir galibiyet aldı.

Maçı baştan sona üstün götüren ve rakibinin yaklaşmasına hiç izin vermeyen Güney Amerika temsilcisi, ilk çeyreği 22-11 ile geçtikten sonra devreye 43-28 gibi ezici bir üstünlükle girdi. Üçüncü çeyrekte de farkı açan Arjantin maçın final çeyreğine 71-44’lük skorla çok rahat girdi. Dördüncü çeyrekte de rakibinin farkı eritmesine izin vermedi ve Dünya Kupası’na farklı bir galibiyetle moralli girmiş oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Arjantin’de 5 isim skor yükünü üstlenirken Nicolas Laprovittola 17 sayı, 2 ribaund ile en skorer isim oldu. Tecrübeli uzun Luis Scola da 15 sayı, 9 ribaund, 2 asist ile galibiyete katkı veren önemli isimlerdendi. Kore’de ise devşirme uzun Guna RA 31 sayı, 15 ribaund ile direnirken Junghyun Lee de 15 sayı, 3 ribaund, 7 asist ile onun en büyük yardımcısıydı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Itoudis ve Melih, Partizan Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundular

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Sırbistan ekibi Partizan’a konuk oluyor. Karşılaşma …