Güncel Haberler

İtalya Açılışı Farklı Filipinler Galibiyeti ile Yaptı (VIDEO)

Dünya Kupası D grubu mücadelesinde İtalya baştan sona üstün götürdüğü maçta Filipinler‘i tamamen sahadan silerek 108-62’lik skorla kazanmayı bildi.

Maça müthiş istekli başlayan İtalya ilk çeyrekteki nefis hücum performansı ile 10 dakikayı 37-8 önde kapattı. İkinci çeyrekte de farkı arttıramaya başlayan Maviler, devreye de 62-24 gibi ezici bir üstünlükle girdi. Üçüncü çeyrekte de hiç geri vites yapmayan ve farkı arttıran İtalya rakibini tamamen sahadan silerek tam 46 sayı farkla kazanarak turnuvaya beklenenden de iyi bir başlangıç yaptı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

İtalya’da 3 isim galibiyet yolunda çift haneli skor katkısı verdiler. Gigi Datome 17 sayı, 3 ribaund, 2 asist, Amedeo Della Valle 17 sayı, 4 ribaund, 3 asist ve Danilo Gallinari 16 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile galibiyetin mimarı oldular. Filipinler’de ise ayakta kalabilen 2 isim vardı; Andrey Blatche 15 sayı, 10 ribaund, 2 asist ile double-double yaparken, Jaymar Perez de 15 sayı, 3 asist ile mücadele etti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Türkiye, İtalya’nın Ev Sahipliğindeki Hazırlık Turnuvasında Boy Gösterecek

25 Ağustos’da başlayacak olan 2023 FIBA Dünya Kupası’nda boy gösterecek takımlardan biri olan İtalya, bir …