Güncel Haberler

İspanya İkinci Yarı Kendine Geldi ve Tunus’u Ezdi Geçti (VIDEO)

Hem C grubunun favorisi olan hem de madalya adaylarından biri olan İspanya, ikinci yarısında kendisine geldiği maçta Tunus‘u 101-62’lik skorla geçerek Dünya Kupası‘na moralli bir giriş yaptı.

Takımlar maça hücumda sessiz bir giriş yaparken, savunmaların da sertleşmesiyle ilk çeyrek Tunus’un 17-16 üstünlüğü ile geçildi. İkinci 10 dakika ise ilkinin aksine yüksek tempoda geçti ve İspanya bir adım öne atarak devreye 42-39 önde girdi. Üçüncü çeyrekle beraber gücünün farkına varan İspanya 10 dakikanın ardından 30-8’lik bir seri yakalayarak rakibini sahadan sildi. Son çeyrekte de farkı açan koç Scariolo’nun öğrencileri rahat bir galibiyet alarak başladılar Dünya Kupası’na.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

İspanya’da tam 6 isim çift haneli skor katkısı vererek sorumluluğu paylaştı. Ricky Rubio 17 sayı, 9 asist ile ön plana çıkarken, Sergio Llull da 16 sayı, 5 asist ile diğer önemli katkıyı veren isimdi. Tunus’da ise Salah Mejri 15 sayı, 7 ribaund, 3 asist ve Mohammed Hadidane 12 sayı, 6 ribaund ile takımlarını ayakta tutmaya çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Anadolu Efes, Fransa’dan Galibiyetle Dönmek İstiyor

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde Anadolu Efes, Fransa’da LDLC Asvel Villeurbanne’a konuk oluyor. 24 …