Güncel Haberler

Bursasporlu Ahmet’in Double-Double Performansın Ürdün’ü Kurtaramadı

2023 FIBA Dünya Kupası Asya elemeleri 2. tur E grubu mücadelesinde Ürdün konuk ettiği Filipinler‘e 66-74’lük skorla kaybetti.

Bu sonuçla Filipinler 4 gaibiyete ulaştı ve 3. suraya yükseldi. Ürdün ise 3 galibiyette kaldı ve 4. sırada kaldı. Filipinler zaten ortak ev sahibi olarak kupa biletini almış durumda. Onun haricinde grubu ilk 3 sırada tamamlayan takımlar adlarını kupaya yazdıracaklar.

Filipinler’de Kai Sotto 16 sayı, 7 ribaund, 2 asist ile öne çıkarken, Bobby Parks 13 sayı, 2 ribaund, 2 asist, 2 top çalma, Jaymar Perez 11 sayı, 3 ribaund, 5 asist ve Scottie Thompson 8 sayı, 13 ribaund, 8 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Ürdün cephesinde ise Bursasporlu Ahmet Düverioğlu 18 sayı, 8-10 2sayı, 16 ribaund, 3 asist, 10 top kaybı ile katkı verirken, Dar Tucker 23 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile direnen diğer isim oldu. Sami Bzai de 9 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile katkı verdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Dünya Kupası: Letonya’nın Turnuva Kadrosu Açıklandı

2023 FIBA Kupası‘nın başlamasına 2 gün kala takımlar kadrolarını açıkalamaya devam ediyorlar. Sakatlığı nedeniyle Porzingis’den …