Güncel Haberler

Galatasaraylı Angola’nın Skorer Oyunu Kolombiya’ya Yetmedi

2023 FIBA Dünya Kupası Amerika elemeleri 2. tur F grubu mücadelesinde Kolombiya konuk olduğu Porto Riko karşısında fazla direnemdi ve 91-79’luk skorla kaybetti.

Bu sonuçla Porto Riko derecesini 5 galibiyet-4 mağlubiyet yaparak averajla 5. sırada yer almaya devam etti. Kolombiya ise 3 galibiyet-6 mağlubiyet ile 6. sırada kaldı.

Ev sahibi ekipte Stephen Thompson 22 sayı, 4-6 3sayı, 6 ribaund, 2 saist ile öne çıkarken, Tremont Waters 21 sayı, 3 ribaund, 6 asist, 6 top çalma, Gian Clavell 19 sayı, 6 ribaund, 4 asist ve Ismael Romero 11 sayı, 6 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Kolombiya cephesinde ise Galatasaraylı Braian Angola 22 sayı, 4-10 3sayı, 8 ribaund, 6 asist, 3 top çalma ile etkili olurken, Tonny Trocha 14 sayı, 4-4 3sayı, 4 ribaund, 3 top çalma, Andres Ibarguen 13 sayı, 12 ribaund, 4 asist, Michael Jackson 11 sayı, 5 ribaund ve Juan Tello Palacios 10 sayı, 8 ribaund, 2 asist ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Dünya Kupası: Letonya’nın Turnuva Kadrosu Açıklandı

2023 FIBA Kupası‘nın başlamasına 2 gün kala takımlar kadrolarını açıkalamaya devam ediyorlar. Sakatlığı nedeniyle Porzingis’den …