Güncel Haberler

Koç Aydın Örs’den Müjdeli Haber!

Türk basketbolunun efsane koçlarından biri olan Aydın Örs‘den sevindirici haberler geldi.

Türkiye Basketbol Federasyonu’nda yapılan açıklamada TBF Eğitim Kurulu Başkanı olan 75 yaşındaki efsane koçun sağlık durumu hakkında müjdeli haber verildi.

Geçtiğimiz günlerde Covid-19 tedavisi için hastaneye yatırılan koç Örs’ün taburcu olduğu ve durumunun iyi olduğu belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Amerikan Hastanesi’nden bugün taburcu edilen basketbolumuzun efsane ismi Aydın Örs, rehabilitasyon sürecini evinde geçirecek. Türkiye Basketbol Federasyonu olarak Aydın Örs’e geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.

Türkiye Basketbol Federasyonu

TÜBAD (Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği) da bir açıklama paylaştı resmi sosyal medya hesabından:

TÜBAD Yönetim Kurulu üyemiz ve değerli basketbol antrenörü Aydın Örs bugün (17 Mayıs) itibariyle taburcu olmuş ve evde rehabilitasyon dönemine başlamıştır.

Aydın ağabeyimiz, başından beri sevgi ve desteğini esirgemeyen, kendisini, arayan, yazan tüm dostlara selam ve sevgilerini iletiyor. Sağlık nedeniyle cevap veremedini ancak tam iyileşme süreci bittiği zaman herkesi arayıp teşekkür edeceğini bildiriyor.

Bu mutlu haberi basketbol camiasıyla paylaşırken, evdeki tedavi ve dinlenme sürecinin de sağlıklı ilerlemesini temenni ederiz.

TÜBAD Yönetim Kurulu

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ataman ve Singleton, Asvel Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundular

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes, Fransız ekibi LDLC Asvel Villeurbanne’a konuk …