Güncel Haberler

Wilbekin ile Larkin Tahkime Gittiler

Bu yaz 2024 Paris Olimpiyat Ön Elemeleri için düzenlenen Milli Takım kampına katılmayan iki devşirme yıldız Shane Larkin ve Scottie Wilbekin’e geçtiğimiz günlerde Türkiye Basketbol Federasyonu’ndan önemli bir ceza gelmişti.

TBF iki oyuncuya beş maç men ve para cezası verirken, aynı zamanda iki oyuncu devşirme statüsünü de kaybederek yabancı statüsüne geçmişlerdi. Larkin ve Wilbekin konu hakkında harekete geçti ve karara itiraz etti.

Basketfaul’de yer alan habere göre; TBF Disiplin Kurulu’nun Milli Takıma gelmedikleri gerekçesiyle 5’er maç ceza verdiği ve yönergeler uyarınca Türk lisansı çıkarma hakkını kaybeden Scottie Wilbekin ve Shane Larkin Tahkim Kurulu nezdinde karara itiraz etti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Berke ve Furkan Sakatlıkları Nedeniyle Milli Takım Kadrosundan Çıkarıldı

2024 Paris Olimpiyatları ön eleme turnuvasına hazırlanan A Milli Takımımız‘da aday kadro 15 oyuncuya düştü. …