Güncel Haberler

ÖZEL: Bahçeşehir Koleji, Yeni Sezonda 7DAYS EuroCup’da Mücadele Edebilir

Pandeminin etkisiyle kulüpler ve organizasyonlar hem ekonomik anlamda zor günler geçiriyorlar. Bu kriz günlerinden en iyi faydalanan organizasyon da hiç kuşkusuz FIBA Şampiyonlar Ligi oldu.

FIBA’nın organizasyonu, en önemli rakibi 7DAYS EuroCup‘dan Darüşşafaka, Lietuvos Rytas, Bilabo ile kulüpleri almayı başarmış, Galatasaray, Andorra, Unicaja Malaga gibi takımlara da teklif iletmişti.

Son gelen haberlere göre ise Darüşşafaka’nın organizasyondan ayrılmasıyla EuroCup yönetimi ülkemizden bir başka ekibi organizasyonda görmek istiyor ve bu kulübün de Bahçeşehir Koleji olması bekleniyor.

EuroCup yönetimi İstanbul ekibinden katılım için başvuru yapmasını istedi ve yönetimde gerekli başvuru sürecini başlattı. Eğer organizasyon tarafından başvuru uygun görülürse Bahçeşehir Koleji yeni sezonda ülkemizi FIBA EuropeCup’da değil 7DAYS EuroCup’da temsil edecek.

Koç Aktaş yönetiminde ve Golden liderliğinde sezon askıya alınmadan önce adını FIBA EuropeCup’da yarı finale yazdırmayı başaran Bahçeşehir Koleji, bütçesi ve doğru yapılanması ile gelecek vaadeden önemli temsilcilerimizden biri. Arkasında bir eğitim kurumu olmasının da avantajlarına sahip olan İstanbul kulübünün 7DAYS EuroCup sahnesinde de ülkemizi en iyi şekilde temsilc edeceğini düşünüyorum.

Ligin askıya alınması ile transfer çalışmalarına da başlayan Bahçeşehir Koleji bazı isimlerle söz kesmiş, bazıları ise görüşmelerini sürdürüyor:

Transfer Döneminin Aktif Takımı Bahçeşehir’in Gündeminde Owens Var
BSL’de Transferin Aktif Takımı Bahçeşehir, Burak Can ile İlgileniyor
Bahçeşehir Koleji Yeni Sezon İçin Takviyelere Devam Ediyor
Bahçeşehir Koleji, Aldridge ile Anlaştı
Bahçeşehir Koleji, İlk Hamlesini Rıdvan Öncel ile Yapıyor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …