Güncel Haberler

Olympiakos, Ezeli Rakibinin Yıldızına Göz Dikti!

Turkish Airlines Euroleague‘de hazır sezon askıya alınmışken takımlar transfer çalışmalarına erken başladılar.

Kadrosuna yıldız bir guard takviyesi yapmak isteyen Olympiakos da bir çok Euroleague devi gibi Panathinaikos‘dan ayrılması gündeme gelen Nick Calathes‘in peşinde. Yunan gazetesi Live Sport’un haberine göre Kırmızılar durumu yakından takip ediyorlar.

FLAŞ: Real Madrid, Calathes ile İlgileniyor
CSKA Moskova Yunan Maestroyu İstiyor
Micic NBA’e Giderse Anadolu Efes’te Hedef İsim Belli Oldu!

Yunan maestro’nun PAO ile önümüzdeki sezon için de geçerli, 2.2 milyon euro kazanacağı bir kontrat var. Ama kulübü ona önümüzdeki sezon dahil olmak 3 yıllık yeni bir kontrat önerdi ve maaşını 1.8 milyon euroya düşürmek istiyor. Henüz taraflar arasında bir anlaşma sağlanmış ya da karar verilmiş değil. Dolayısıyla Euroleague’deki bir çok takım Calathes’in vereceği cevabı merakla takip ediyorlar.

31 yaşında olan 1.96 metre boyundaki tecrübeli oyun kurucu tartışmasız Euroelague’in en iyi organizatörlerinden biri. Dolayısıyla da bu pozisyonda eksiği olan ve artık Spanoulis’in de iyice yaşlanmasıyla yeni bir lider arayan Olympiakos için en doğru hedeflerden biri. Tıpkı Spanoulis gibi onun da koç Bartzokas ile çok iyi anlaşacağını düşünüyorum. Ancak Yeşiller’de forma giydikten sonra Yunanistan’da bu transferi yapmak bir Yunan oyuncu için hiç kolay bir karar değil. Bakalım zaman neler gösterecek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …