Güncel Haberler

CSKA Moskova Yunan Maestroyu İstiyor

Ekonomik anlamda Turkish Airlines Eurolegaue‘in en güçlü takımlarıdan biri olan CSKA Moskova, sezonun askıya alınmasıyla birlikte transfer pazarında beklendiği gibi ön planda olan takımlardan biri.

İsrail spor sitesi Sports Rabbi’nin haberine göre Rus ekibi, koç Itoudis’in eski öğrencisi Nick Calathes‘in peşinde.

Ancak önemli bir nokta var ki Yunan maestronun Panathinaikos ile 2021 yazına kadar geçerli bir kontratı var ve NBA de dahil olmak üzere çıkışm maddesi içermiyor. Dolayısıyla Yeşiller’in herhangi bir bedel karşılığında takımın liderini güçlü rakiplerinden birine göndereceklerini düşünmüyorum.

1.96 boyunda olan 31 yaşındaki tecrübeli oyun kurucu, sezon askıya alınana kadar Euroleague’de 28 maçta görev almış ve 13.3 sayı, 4.9 ribaund, 9.1 asist, 1.1 top çalma, 17.8 verimlilik puanı ile takımına liderlik etmişti.

Calathes 2015 yılından bu yana, tam 5 yıldır aralıksız olarak Panathinaikos forması giydi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Yannier, Play-Off Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Derya Yannier, Turkish Airlines Euroleague play-off öncesi Fenerbahçe Televizyonu’nda yayınlanan 40+ …