Güncel Haberler

Micic NBA’e Giderse Anadolu Efes’te Hedef İsim Belli Oldu!

NBA‘de her ne kadar 2019-20 sezonunun akibeti belli olmasa da takımlar yeni sezon yapılanmaları için Euroleague oyuncuları ile yakından ilgilenmeye devam ediyorlar.

Bu noktada temsilcimiz Anadolu Efes‘in de yıldız guardı Vasilije Micic‘i NBA’deki haklarına sahip olan Philadelphia 76ers‘a kaptırma olasılığı kulislerde yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

ŞOK: Micic, Anadolu Efes’den Ayrılabilir!

Anadolu Efes ise bu olası senaryo için B planını hazırlamış durumda, yani Micic’in yerini doldurabilmek için ana hedeflerini belirlediler.

Her ne kadar Panahinaikos ile bir sezon daha geçerli kontratı olsa da takımdan ayrılması gündemde olan Yunan maestro Nick Calathes, lacivert beyazlıların Micic’in ayrılması durumunda listenin başına aldığı isim konumunda.

1.96 metre boyunda 31 yaşındaki tecrübeli oyun kurucunun Panathinaikos ile durumunu temsilcimiz dışında Real Madrid ile CSKA Moskova da yakından takip ediyorlar.

FLAŞ: Real Madrid, Calathes ile İlgileniyor
CSKA Moskova Yunan Maestroyu İstiyor

Yunan maestro kesinlikle lacivert beyazlılar için Micic’in yerini doldurmak adına en doğru hamlelerden biri olur. Evet Micic kadar skora katkı veremez belki ancak özellikle Larkin ile birlikte sahada olduklarında servisleri ile hem onu hem de Dunston, Moerman, Singleton gibi etkili uzunların verimlerini birer kademe daha yukarı çıkaracağını tartışmasız söyleyebiliriz. Panathinaikos’un aksine Anadolu Efes’de omdan bu kadar fazla skor katkısı beklenmeyeceği için tamamen organizasyona konsantre olup kalitesini konuşturabileceğini söyleyebiliriz.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …