Güncel Haberler

LaMelo Ball, NBL’de Forma Giydiği Takımı Satın Aldı!

Basketbol dünyasının en renkli ailesi Ball ailesi, yine farklı bir hamleye imza attı.

Bu yaz organize edilecek 2020 NBA Draft’ında üst sıralardan seçilmesine kesin gözüyle bakılan LaMelo Ball, ses getirecek bir hamle yaptı.

Bu sezon Avustralya NBL takımlarından Illawara Hawks forması giyen 18 yaşındaki genç yıldız adayı, oynadığı kulübü satın alarak sürpriz bir harekete imza attı, evet kulübü satın aldı! Menajeri Jackson ile birlikte ESPN’e açıklama yaparak “Takımın sahibi artık bizin, anlaşma tamamlandı.” diye belirttiler.

Ball, sakatlanana kadar 12 maçta formasını giydiği Hawks’da triple-double yaparak NBL tarihine geçti ve 17.0 sayı, 7.5 ribaund, 7.0 asist istatistikleri ile dikkat çeken bir performans sergiledi.

Menajer Jackson açıklamasının detaylarında şöyle konuştu:

Melo, Illawara taraftarını çok seviyor. Topluluğu çok seviyor. Kollarını ona açtılar. Bizi evimizde gibi hissettirdiler. Yaşadıkları sorunları duymaya başladığımız onun hakkında konuştuk ve takımı satın almaya karar verdik.

ESPN & Eurohoops

Ball ailesi babaları ile beraber gerçekten basketbol dünyasına renk katıyor. LaMelo’nun yaptığı bu hamle aynı zamanda önemli bir vefa göstergesi. Kendisine kucak aşan taraftarları ve şehri bu şekilde ödüllendirmiş oldu. Umarız takımı doğru yöneterek ligde daha iyi yere gelmelerini sağlarlar ki bu sezonu sadece 5 galibiyetle son sırada tamamladıklarını belirteyim.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Webster Ülkesine Döndü, Breakers ile İmzaladı

Bu sezon Galatasaray Doğa Sigorta‘da beklentilerin altında kalan isimlerden biri olan Tai Webster ülkesine döndü. …