Güncel Haberler

Phoenix’i Yenen Adelaide Tarihe Geçti!

NBA takımlarının 2022-23 sezonu öncesi hazırlık maçları devam ediyor. Bu kapsamda Phoenix Suns, Avustralya Ligi ekiplerinden Adelaide 36ers‘ı konuk etti.

Arizona’da oynanan karşılaşmayı konuk takım Adelaide 124-134’lük skorla imza attı ve tarihte ilk kez bir Avustralya Ligi (NBL) takımı bir NBA takımını devirmeyi başarmış oldu.

Hatırlayacağınız üzere 2015 yılında temsilcimiz Fenerbahçe, Brooklyn Nets’i yenerek NBA dışındaki bir takımın, bir NBA takımına karşı tarihteki ilk zaferine imza atmıştı. Adelaide da tarihe 2. takım olarak adını yazdırdı.

Adelaide’da Craig Randall 35 sayı, 3 ribaund ile MVP performansı sergilerken, Robert Franks 32 sayı, 7 ribaund, 3 asist, Antonuis Cleveland 22 sayı, 5 ribaund ve Daniel Johnson 15 sayı, 4 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Suns cephesinde ise DeAndre Ayton 22 sayı, 6 ribaund, Mikal Bridges 22 sayı, 7 ribaund, Devin Booker 13 sayı, 4 asist ve Cameron Payne 23 sayı, 4 asist ile katkı verdiler ama galibiyete engel olamadılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …