Güncel Haberler

Popovich 2021 Olimpiyatları’nda ABD’nin Başında Olacak

Coronavirüs salgını nedeniyle 2020 Tokyo Olimpiyatları‘nın 2021 yılına ertelenmesinin ardından ABD Milli Takımı hakkında en çok merak edilen soruya genel menajer Jerry Colangelo cevap verdi.

NBA’in efsane koçlarından, tam 5 şampiyonluk yüzüğüne sahip olan Greg Popovich, geçtiğimiz sene Dünya Kupası’ndaki kötü performansı unutturabilmek adına Tokyo Olimpiyatları’nı unutturmak istiyordu.

Olimpiyatların ertelenmesinin ardından tecrübeli koçun görevi hakkında soru işaretleri vardı, çünkü kontratı 2020 sonuna kadar geçerliydi. Ama bu konuya Colangelo noktayı koydu ve 2021 yılına ertelenen Olimpiyatlar’da da takımın başında Popovich’in görev alacağını duyurdu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Itoudis ve Melih, Partizan Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundular

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Sırbistan ekibi Partizan’a konuk oluyor. Karşılaşma …