Güncel Haberler

Ev Sahibi Çin Nefes Aldı

Dünya Kupası klasman mücadelesi M grubu maçında ev sahibi Çin denk rakibi Güney Kore karşısında zorlansa da 77-73 kazanarak Olimpiyat elemeleri için şansını sürdürdü. Güney Kore ise turnuvanın kalan maçlarını formalite icabı oynayacak.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Çin’de 2 isim skor yükünü çektiler. Guo Ailun 16 sayı, 2 ribaund, 5 asist ve sürpriz isim Rui Zhao 16 sayı ile öne çıkan isimler oldular. Qi Zhou da 13 sayı, 14 ribaund ile double-double yaptı.

Güney Kore’de ise hiç oyundan çıkmayan Guna Ra 21 sayı, 12 ribaund, 3 asist ile tek başına ayakta kalmaya çalışırken Sunhyung Kim da 14 sayı, 5 ribaund, 4 asist ile ona destek olmaya çalışan isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kanada, Çin Karşısında Ter Attı

2020 Tokyo Olimpiyatları‘na katılacak takımlardan birini belirmek için Victoria kentinde düzenlenen elemelerin A grubu mücadelesinde …