Güncel Haberler

Kanada, Çin Karşısında Ter Attı

2020 Tokyo Olimpiyatları‘na katılacak takımlardan birini belirmek için Victoria kentinde düzenlenen elemelerin A grubu mücadelesinde ev sahibi Kanada rakibi Çin‘i 109-79 gibi net bir skorla geçmeyi başardı.

Böylelikle Kanada grup lideri olarak adını yarı finale yazdırdı ve Çekya-Uruguay maçının galibi ile karşılaşacak. Çin ise son Yunanistan’ı yenerse yarı finalde millilerimizin rakibi olacak.

Kanada’da Andrew Wiggins 20 sayı, 3-7 3sayı, 4 ribaund, 2 asist, 3 top çalma ile öne çıkarken, Andrew Nicholson 14 sayı, 7 ribaund, R.J. Barrett 16 sayı, 3-7 3sayı, 3 ribaund, 5 asist, Dwight Powell 12 sayı, 9 ribaund, 3 asist, Trey Lyles 11 sayı, 7 ribaund, 2 asist, Nickeil Alexander-Walker 11 sayı, 8 ribaund, 5 asist, Luguentz Dort 11 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Çin cephesinde ise Mingxuan Hu 24 sayı, 4-7 3sayı ile en skorer isim olurken, Qi Zhou 12 sayı, 7 ribaund ve Zijie Shen 11 sayı, 8 ribaund ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

İDDİA: Ergin Ataman, Fortitudo Bologna’nın Yatırımcılarından Biri Olacak

Anadolu Efes‘in şampiyon koçu Ergin Ataman, teknik adamlık becerileri dışında bir kez daha yatırımcı olarak …