Güncel Haberler

Rusya Beklendiği Gibi Güney Kore’yi Yendi ve 2/2 Yaptı (VIDEO)

Dünya Kupası B grubu mücadelesinde Rusya zayıf rakibi Güney Kore‘yi zaman zaman zorlansa da son çeyrekteki etkili oyunuyla 87-73 yenmeyi başardı ve 2/2 yaparak liderlik yolunda önemli bir avantaj sağladı.

Rusya maça hücumda etkili başladı ve 27 bulduğu ilk çeyreği 9 sayı farkla geçti. İkinci çeyrekte ise savunmayı beklenmedik şekilde sertleştiren Kore rakibini 13 sayıda tutarak devreye 37-40 geride girdi. Rusya 3.çeyrekte vitesi tekrar yükseltti ve farkı çift hanelere çıkardı. Son çeyrekte ise takımlar oyun disiplininde koptu ve savunmalar düştü. Bu durum Rusya’nın işine yaradı ve farkı koruyarak kazanmayı bildiler.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Rusya’da skor dağılımı 4 isim arasında gerçekleşti. Andrey Vorontsevich 13 sayı, 7 ribaund, 4 asist ve Vitaly Fridzon 13 sayı, 3 asist ile ön plana çıkan isimler oldular. Kore’de ise sadece 2 isim ayakta kalabildi. Devşirme uzun Guna Ra 19 sayı, 10 ribaund ile double-double yaparken Daesung Lee de 17 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile katkı verdiler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Litvanya, Valanciunas Liderliğinde Kore’yi Farklı Geçti

2020 Tokyo Olimpiyatları‘na gidecek takımlardan birini belirlemek için Kaunas’da oynanan elemelerin A grubu mücadelesinde ev …