Güncel Haberler

Polonya Ev Sahibi Çin’i Uzatmada Yendi (VIDEO)

Dünya Kupası A grubunda lideri belirleyecek mücadelede Polonya ev sahibi konumundaki Çin‘i uzatma sonunda 79-76 yenmeyi başardı.

Grubun favorilerinden Polonya ev sahibi konumundaki Çin karşısında kötü bir başlangıç yaptı ve ilk çeyreği 15-25 geride kapattılar. İkinci çeyrekle beraber rüzgar terse esmeye başladı ve Polonya 24-10’luk çeyrek skoruyla maça geri döndü, soyunma odasına 39-35 Polonya üstünlüğü ile girildi. İkinci yarıda ise Çin ufak farkı kapattı ve maça ortak oldu taraftarların desteği ve Jianlian’ın önderliğinde. Çekişmeli geçen maçın normal spresi 72-72 bitti. Uzatma bölümünde ise tecrübesini konuşturan Polonya kazanmayı bildi.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Polonya’da skoru 2 isim sırtladı. Mateusz Ponitka 25 sayı, 9 ribaund, 3 asist ve A.J. Slaughter 22 sayı, 2 ribaund, 4 asist ile galibiyetin mimarları oldular. Çin’de ise Yi Jianlian 24 sayı, 8 ribaund ile etkili olurken Zhelin Wang da 10 sayı, 9 ribaund ile katkı verdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fransa, Polonya’nın Külkedisi Masalını Kalp Kırıcı Şekilde Sonlandırdı!

2022 FIBA EuroBasket‘te Berlin’de oynanan ilk yarı final maçında Fransa, Slovenya’yı yenerek külkedisi olduğunu kanıtlayan …