Güncel Haberler

FIBA U18 European Challengers: Türkiye, Rusya’ya Farklı Kaybetti

Konya’nın ev sahipliğinde düzenlenen FIBA U18 European Challengers turnuvasının C grubu 5. maçında Türkiye konuk ettiği Rusya‘ya 59-78’lik skorla yenilmekten kurtulamadı.

Bu sonuçla Rusya 2. galibiyetini alarak averajla 4. sırada yer alırken, millilerimiz ise 3. mağlubiyetini alarak averajla 5. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Rusya’da Oleg Akramov 22 sayı, 4-7 3sayı, 3 ribaund, 2 asist ile öne çıkarken, Artem Antipov 18 sayı, 11 ribaund, 2 asist ve Egor Ryzhov 11 sayı, 9 ribaund, 5 asist, 3 top çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Ay-yıldızlılarda ise Karahan Tuan Efeoğlu 13 sayı, 4 ribaund, 2 asist, 3 top çalma ve Ege Tan Yıldızoğlu 13 sayı, 6 ribaund, 5 asist ile en skorer isimler oldular. Haktan Yavaş ise 12 sayı, 3-8 3sayı, 3 ribaund ile direnen diğer isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

FIBA Dünya Sıralaması: ABD Yeniden Zirvede ve Maalesef Türkiye İlk 20 Sıranın Dışında…

2023 Dünya Kupası’nın sona ermesinin ardından FIBA da Dünya Sıralaması’nı turnuvada alınan sonuçlara göre güncelledi. …