Güncel Haberler

İspanya Zorlansa da Porto Riko’ya Karşı Hata Yapmadı (VIDEO)

Dünya Kupası C grubu mücadelesinde İspanya kendi sikletinde olmayan Porto Riko‘ya karşı zorlansa da 73-63 kazanmayı başardı, oynadıkları basketbol ise pek tat vermedi.

Porto Riko maça çok iyi başladı ve güçlü rakibini durdurduğu gibi hücumda da etkili olarak 10 dakikayı 21-17 önde kapattı. İkinci çeyrekle beraber savunmada vidaları sıkan İspanya sadece 14 sayı izni verince maça yeniden ortak oldu ve devreye 36-35 önde girdiler. Üçüncü çeyrekle beraber Porto Riko’yu tamamen bunaltan İspanya çeyrekte sadece 10 sayıya izin verip varkı çift hanelere çıkardı. Son çeyrekte de İspanya tecrübesi ile Porto Riko’yu yanına yaklaştırmadı ve farkı koruyarak kazanmayı bildi.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

İspanya adına Marc Gasol 19 sayı, 7 ribaund, 2 asist ile ön plana çıkarken Ricky Rubio da 17 sayı, 8 ribaund, 4 asist ile galibiyetin mimarlarından oldu. Porto Riko’da ise sadece 2 isim çift haneli skor üretebildi. Gian Clavell 13 sayı, 5 ribaund, 4 asist ve Gary Browne 11 sayı, 4 ribaund, 6 asist ile takımlarını ayakta tuttular.

https://www.youtube.com/watch?v=qot9oO-qBPQ

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Anadolu Efes, Fransa’dan Galibiyetle Dönmek İstiyor

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde Anadolu Efes, Fransa’da LDLC Asvel Villeurbanne’a konuk oluyor. 24 …