Güncel Haberler

Tunus Çekya’daki Turnuvada Ürdün’ü 12 Sayı Farkla Yendi

Çekya’nın ev sahipliğinde düzenlenen hazırlık turnuvasında Tunus zayıf rakibi Ürdün karşısında belendiği gibi zorlanmadı ve 80-68’lik skorla kazanmayı bildi.

Tunus cephesinde koç Palma yıldız uzunu Salah Mejri’yi bu maçta dinlendirirken 4 isim çift haneli skor katkısı vererek takımlarını galibiyete taşıdılar. Kaptan Makram Ben Romdhane 14 sayı, 3 ribaund, 3 asist ve Mourad Mabrouk 12 sayı, 2 ribaund, 4 asist ile ön plana çıkan isimler oldular.

Ürdün’de ise 3 isim çift haneli skor katkısı verdi. Devşirme oyuncuları Dar Tucker 24 sayı, 12 ribaund ve Yousef Abu Wazaneh 18 sayı, 10 ribaund ile double-double performansı sergileseler de takımlarını ayakta tutmayı başaramadılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe Beko, Zorlu Partizan Deplasmanında

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Stark Arena’da Partizan‘a konuk oluyor. 23 …