Güncel Haberler

İtalya Verona Cup’ın Son Maçında Venezüela’yı Zorlanmadan Yendi (3 isim kadrodan çıkarıldı)

İtalya ev sahibi olarak yer aldığı Verona Cup’daki son maçında Venezüela‘yı zorlanmadan 72-54’lük skorla geçmeyi başardı.

İtalya’da hazırlık döneminin formda isimlerinden Awudu Abass 16 sayı, 3 ribaund ile ön plana çıkarken Paul Biligha da 12 sayı, 4 ribaund ile onun en büyük yardımcısı oldu.

Sadece 54 sayı bulabilen ve bir kez daha hücumda oldukça sıkıntılı bir takım olduğunu gösteren Venezüela’da ise sadece Nestor Colmenares 12 sayı, 5 ribaund ile çift haneli skorlara ulaşabilen isim oldu.

Bu maçın ardından İtalya’da Andrea Cinciarini, Riccardo Moraschini ve Michele Vitali’ye koç Sacchetti tarafından teşekkür edildi, böylece aday kadro 15 kişiye inmiş oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ataman ve Singleton, Asvel Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundular

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes, Fransız ekibi LDLC Asvel Villeurbanne’a konuk …