Güncel Haberler

Rusya Verona Cup’da Senegal’i Zorlanmadan Geçti

Ev sahibi İtalya’yı müthiş bir geri dönüşün ardından son saniye üçlüğü ile geçen Rusya, bu akşam da zayıf rakibi Senegal karşısında genç oyuncularına süre vermesine rağmen 73-56’lık skorla rahat bir galibiyet almayı başardı.

Andrei Sopin ve Grigory Motovilov gibi isimlere 20 dakikanın üstünde süre veren koç Bazaravich genç oyuncularının performanslarından da memnun kaldı. Özellikle Motovilov 17 sayı, 2 asist, 2 top çalma ile galibiyetin temel isimlerinden biri olmayı başardı. Tecrübeli Vitaly Fridzon da 15 sayı, 3 asist, 2 top çalma ile ona eşlik eden isim oldu.

Senegal cephesinde ise Youssoupha Ndoye 16 sayı, 5 ribaund ve Babacar Toure 13 sayı, 8 ribaund, 2 asist, 4 top çalma dışında çift haneli skorlara ulaşabilen olmadı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe Beko, Zorlu Partizan Deplasmanında

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Stark Arena’da Partizan‘a konuk oluyor. 23 …