Güncel Haberler

Çekya Evindeki Turnuvanın İkinci Maçında Polonya’yı Geçmeyi Başardı

Dünya Kupası hazırlıklarını sürdüren iki takımın kapışmasında turnuvanın ev sahibi olmasının avantajını iyi değerlendiren Çekya konuk ettiği Polonya‘yı 81-76 yenmeyi başardı.

Vesely’den gelen kötü habere rağmen moralleri bozmayan Çekya, turnuvada ev sahibi olmasının avantajını ilk maçta olduğu gibi yine iyi kullandı ve denk rakiplerinden Polonya’yı NBA yıldızı Tomas Satoransky‘nin 21 sayı, 4 ribaund, 5 asistlik performansı ile yenmeyi başardı. Vrotech Hruban 19 sayı ve Jaromir Bohacik de 12 sayı, 7 ribaund, 2 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Polonya’da ise Slaughter’ın yokluğunda takımın skor yükünü çeken isim Mateusz Ponitka oldu, 15 sayı, 5 ribaund ile oynadı. Damian Kulig 12 sayı, 6 ribaund, 2 asist ve Lukasz Koszarek 10 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile diğer çift haneli skor katkısı veren isimler oldular.

Turnuvanın Pazar programında Çekya ile Ürdün ve Polonya ile de Tunus karşılaşacaklar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe Beko, Zorlu Partizan Deplasmanında

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Stark Arena’da Partizan‘a konuk oluyor. 23 …