Güncel Haberler

Türkiye Kupası’nda Yarı Final Eşleşmeleri Belli Oldu

Türkiye Kupası‘nda ilk tur yani Çeyrek Final programı Çarşamba ile Perşembe günü oynanan 4 maçın ardından sonuçlandı ve yarı final eşleşmeleri de belli oldu.

Çarşamba günü oynanan maçlarda ilk yarı finalist, Galatasaray Doğa Sigorta’yı 85-79‘luk skorla geçen Türk Telekom olmuştu. İkinci yarı finalist ise Bahçeşehir Koleji’ni son çeyrekte zorlansa da 78-70 yenerek elemeyi bilen Fenerbahçe Beko olmuştu.

Turnuvanın ikinci gününde, yani Perşembe günü oynanan ilk maçta Gaziantep’i 73-59 ile zorlanmadan geçen Anadolu Efes 3.yarı finalist olmuştu. Günün ikinci maçında ise müthiş bir çekişmeye sahne olan mücadelenin ardından Beşiktaş Sompo Japan rakibi Tofaş’ı 89-83 yenerek son yarı final biletini cebine koymuştu.

Bu sonuçların ardından ise yarı final eşleşmeleri şu şekilde gerçekleşti:

16 Şubat Cumartesi

16:00 Anadolu Efes-Beşiktaş Sompo Japan
19:00 Fenerbahçe Beko-Türk Telekom

Final maçı ise 17 Şubat Pazar günü 19:00’da oynanacak.

Yine tüm maçlar TivibuSpor ekranlarından şifresiz olarak takip edilebilecek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …