Güncel Haberler

İtalya Kupası Sürprizle Başladı!

Floransa kentinin ev sahipliğinde düzenlenen İtalya Kupası çeyrek final mücadelelerinde büyük bir sürpriz yaşandı.

Kupanın en büyük favorisi Olimpia Milano, Serie A’nın orta halli takımlarından Virtus Bologna‘ya 84-86 kaybederek ilk günden kupaya veda etti. 2010’dan bu yana ilk kez çeyrek final aşamasını geçen Bologna yarı finalde, Varese’yi 82-73’lük skorla eleyen Vanoli Cremona ile karşılaşacak.

Milano’nun eski oyuncusu, Fransız uzun Amath M’Baye 14 sayı, 6 ribaund, Pietro Aradori 15 sayı, 3 ribaund, eski Banvitli Tony Taylor 23 sayı ve Yanick Moreira 14 sayı, 10 ribaundla Bologna’nın tarihi galibiyetinde önemli rol aldılar.

Soğuk bir duş alan Milano’da ise eski Fenerbahçeli James Nunnally 19 sayı, Vladimir Micov 17 sayı kaydetti. Mike James ise 13 sayı, 10 ribaund, 5 asiste karşın yay gerisinden 1/11 isabet ile adeta çember dövdü.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bologna, Savunma Performansıyla Asvel’in Sürpriz Yapmasına İzin Vermedi

Turkish Airlines Euroleague 22. hafta mücadelesinde Virtus Bologna, konuk ettiği LDLC Asvel Villeurbanne‘i etkili bir …