Güncel Haberler

TBL’nin Yeni İsim Sponsoru Misli.Com

Türkiye Basketbol Federasyonu ve misli.com arasında 2 sezon boyunca ING Basketbol Süper Ligi ve Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsorluğu, Türkiye Basketbol Ligi‘nin de isim sponsorluğu konusundaki işbirliği anlaşması imzalandı. Türkiye Basketbol Ligi için ilk kez bir isim sponsorluğu anlaşması gerçekleştirildi.

Türkiye Basketbol Federasyonu ve misli.com, Türk basketbolu adına son derece değerli bir iş birliğine imza attılar. İş birliğinin detayları ise düzenlenen basın toplantısı ile paylaşıldı. Misli.com 2021-22 ve 2022-23 sezonlarında ING Basketbol Süper Ligi ile Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsorluğunu, Türkiye Basketbol Ligi’nin de isim sponsorluğunu yürütecek.

Öğrenildiğine göre Misli.com’un sponsorluğundan elde edilecek gelirle TBL kulüplerine 200’er bin TL civarında para dağıtılacak.

Türkiye Basketbol Federasyonu ve misli.com arasında yapılacak olan iş birliğinin detaylarının kamuoyu ile paylaşıldığı basın toplantısında Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ve Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören de açıklamalarda bulundular.

Türkoğlu yaptığı konuşmada, “Hepimizin son iki yıldır çok büyük bir mücadele verdiği pandemi nedeniyle hem dünya hem spor endüstrisi zor bir dönemden geçiyor. Uzun vadede arzularımız tribünlerde tam kapasite ile yola devam etmektir. Göreve geldiğimiz günden bu yana basketbol yayınlarını etkin şekilde uygulamaya özen gösterdik. Açık kanallarda yayınlanmasına katkı sağladık. Yeni sezonda da amacımız basketbol coşkusunu her eve ulaştırmaktır. Bizden önceki dönemlerde her hafta sadece 5 maç televizyonlardan yayınlanıyordu. Biz 12 maçın ekranlarda olmasını sağladık. Geri kalan bütün müsabakalar TBF sayfasından izlenebilecek. Şu anda test ve lojistik hazırlıkları yapılan çalışmamız ile liglerimizin tüm maçları basketbolseverlerle buluşacaktır. Pandemi sürecinde en büyük desteği iş ortaklarımızdan, sponsorlarımızdan aldık. Pandeminin olumsuz sonuçları her alanda olduğu gibi sporda da yaşanırken federasyonumuz gelirlerini artırmayı başarmıştır. Sayın Yıldırım Demirören’e huzurlarınızda bir kez daha teşekkür etmek istiyoruz. Demirören Holding bünyesinde Türk sporuna sağladıkları katkı ile örnek bir duruş gösteren misli.com, 2021-22 ve 2022-23 sezonlarında ING Basketbol Süper Ligi ve Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsoru olacakken Türkiye Basketbol Ligi’nin de isim sponsoru olacaktır. Türkiye Basketbol Ligi, ilk kez bir isim sponsorluğu kazanmıştır. Misli.com ile yaptığımız anlaşmaya katkısı olan tüm ekibe teşekkürlerimi sunmak istiyorum.” dedi.

Yıldırım Demirören ise şunları söyledi:
“Değerli dostum, kardeşim Başkan Hidayet Türkoğlu, Türkiye Basketbol Ligi’ne ilk kez isim sponsoru olunmasının bizde yarattığı heyecanı bizzat anlattı. Bu sponsorluktan gurur duyduk. Gururluyuz, mutluyuz. Spora desteğe büyük önem veren rahmetli babam Erdoğan Demirören’den sonra şimdi görev sırası bizde. Ben sponsor desteğinin ne kadar önemli olduğunu federasyon başkanlığı dönemimde yaşayarak tecrübe ettim. İmkanlarımız gereğince sponsor olmayı değerli buluyorum. Her dakika büyüyen ve gelişen misli.com özellikle alt ligleri desteklemekten onur duymaktadır. Misli.com ile Türkiye Basketbol Federasyonu iş birliğinin basketbola hayırlı olmasını diliyorum. Yaklaşan TBF seçimlerinin herkese hayırlı olmasını diliyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Yalovaspor’dan Konyaspor’a

ING Basketbol Süper Ligi‘nin yeni ekiplerinden Semt77 Yalovaspor, yerli rotasyonunda önemli bir kayıp yaşadı. Tecrübeli …