Güncel Haberler

BSL’nin 16. Takımı Mersin BBSK Oldu!

Türkiye Sigorta Basketbol Ligi final serisi 4. maçında Mersin BBSK konuk ettiği Sigortam.net‘i 83-72’lik skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Mersin, BSL’nin 16. ve son takımı oldu. Akdeniz ekibi tam 10 yıl aradan sonra yeniden BSL’de mücadele edecek. Bildiğiniz üzere normal sezonu ilk sırada bitiren Semt77 Yalovaspor da BSL’ye yükselen diğer ekipti. Samsunspor ve Bodrumspor ise bu sezon BSL’ye veda eden kulüpler olmuşlardı.

Ev sahibi ekipte Gerel Simmons 37 sayı, 6 ribaund, 5 asist ile MVP performansı sergilerken, Evaldas Kairys 11 sayı, 2 ribaund, 2 blok ve Gökhan Yazıcıoğlu 9 sayı, 6 ribaund ile oynadı.

Misafir takımda ise Keshun Sherrill 38 sayı, 2 ribaund, 2 asist ileyıldızlaşırken, Engin Kalkan 9 sayı, 5 ribaund ve Yiğit Baran Sarıkaya 5 sayı, 2 ribaund ve 2 asist ile direnen başlıca isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Galatasaray, İki Yıldız Guardı Walden ve Prepelic ile Yollarını Ayırdı

FIBA Şampiyonlar Ligi temsilcilerimizen Galatasaray, iki yıldız guardı ile yollarını ayırdığını duyurdu. Türkiye Sigorta Basketbol …